Uw account

BHV vesten

BHV vesten
[play]

In deze video vergelijken wij een vlamvertragend vest met een standaard vest. Want wanneer kiest u nou welke?

Voor alle soorten, kleuren en maten BHV vesten en hesjes bent u bij BHVtotaal aan het juiste adres. Behalve de standaard gele en oranje BHV hesjes kunt u ook rode, blauwe, groene, paarse, witte en zelfs roze vesten bij ons vesten bestellen. Met of zonder opdruk al vanaf 1 stuks; u zegt het maar! U kunt zelf eenvoudig uw teksten ingeven via onze site. Wij rekenen geen start- of instelkosten voor tekstopdrukken. Ook bedrukte vesten kunnen wij supersnel leveren, vaak al binnen 48 uur. Voor BedrijfsHulpVerlening doeleinden adviseren wij dringend de vlamvertragende vesten te bestellen. Dat is wel zo veilig. Waarom? Dat leggen wij u uit in de video hiernaast.

BHV veiligheidsvest in tasje, bedrukt

BHV veiligheidsvest in tasje, bedruktBHV hesje voor incidenteel gebruik, voorzien van de opdruk "BHV" op de borst en de rug. Het one-size-fits-all hesje wordt geleverd in een tasje, zodat het makkelijk kan worden opgeborgen.
€ 6,50

Reflectievest met eigen opdruk

Reflectievest met eigen opdrukPolyester vest leverbaar in de combinatiematen M/L (normaal) en XL/XXL (groot) en kleuren fluor geel en fluor oranje.
€ 12,60

Reflectievest onbedrukt

Reflectievest onbedruktPolyester vest leverbaar in twee maten en kleuren. Voorzien van reflectiestrepen volgens RWS en EN471 norm.
€ 7,60

Reflectievest met zakken, C276

Reflectievest met zakken, C276Veiligheidsvest executive uitgevoerd in twee kleuren en voorzien van drie handige zakken en ritssluiting. Leverbaar in blauw/geel, rood/geel en marine/geel.
€ 11,95

Reflectievest met zakken, S476

Reflectievest met zakken, S476Dit executive veiligheidsvest met rits en verschillende zakken is ideaal voor de BHV. Leverbaar in fluor geel, fluor oranje, blauw, groen, rood en marineblauw.
€ 11,95

Vlamvertragend vest incl. opdruk

Vlamvertragend vest incl. opdrukVlamvertragend veiligheidsvest met reflectiestrepen. Voorzien van ritssluiting. Inclusief opdruk van tekst naar keuze in het zwart op de borst en de achterzijde.
€ 16,50

Vlamvertragend vest onbedrukt

Vlamvertragend vest onbedruktVlamvertragend reflectievest met ritssluiting en 3M reflectiestrepen.
€ 11,50

Reflectievest speciaal onbedrukt

Reflectievest speciaal onbedruktOpvallend reflectievest in diverse kleuren met 3M schotchlite reflectiestrepen en dubbele klittebandsluiting.
€ 12,50

Reflectievest speciaal bedrukt

Reflectievest speciaal bedruktOpvallend reflectievest met 3M schotchlite reflectiestrepen en dubbele klittebandsluiting. Leverbaar in rood, groen, blauw, roze, paars en wit.
€ 17,50

Proban vlamvertragend vest met eigen opdruk

Proban vlamvertragend vest met eigen opdrukOpvallend vlamvertragend reflectievest in diverse kleuren, met 3M Scotchlite reflectiestrepen met dubbele klittenbandsluiting.
€ 47,50

Proban vlamvertragend vest (zonder opdruk)

Proban vlamvertragend vest (zonder opdruk)Professioneel vlamvertragend reflectievest gemaakt van Proban een sterke stof met zelfdovende eigenschappen.
€ 42,50

Hesje Verkeersregelaar

Hesje Verkeersregelaar Tijdens de uitoefening van hun taak zijn verkeersregelaars verplicht een jas of hes (tabard) te dragen die ervoor zorgt dat zij voldoende opvallen.
€ 14,50